Sunday, February 15, 2009

Skoda Yeti - soon :)

Mai sunt doar cateva zile pana la Salonul Auto de la Geneva, unde va fi prezentat noul model Yeti de la Skoda. Pana atunci va puteti delecta cu cateva randari:


Redbull RB5 2009 - noutati F1

Un filmulet virtual, oficial de la Redbull Racing, in care sunt prezentate modificarile, noutatile pe care le aduce masina din sezonul 2009.

Wednesday, February 11, 2009

Predare leasing Audi A4 - super oferta de criza

Ma dau pe weveve autovit.ro si dau peste o super oferta de criza: predare leasing, Audi A4, 1.9TDI, varianta de 116cp la numai 4800 de euro. Mai sunt 60!!! de rate a cate 700!!! de euro doar. Nu numai ca e modelul vechi, ca are cea mai slabuta varianta de motorizare, ca dai 4800 de euro pe ea, dar mai trebuie sa platesti in total la finalul celor 5 ani de leasing inca 42.000 de euro!!! Nu disperati insa, masina e in stare super si are bluetooth.

Daca v-ati decis si vreti sa o cumparati, gasiti detaliile in imaginea de mai jos:



P.S. Pentru cei interesati, acelasi lucru in Jermania cam la 14.000 de euro ;) Pe masini flacaaaai!!!

Tuesday, February 10, 2009

Noroc chior


Probabil ati vazut la stiri Bugatti-ul Atalante vandut pentru 4.4 milioane de $... Ce au uitat sa mentioneze cei de la teveu, este faptul ca masina vanduta la licitatia din Paris a fost de fapt gasita de un american in garajul unei ferme pe care tocmai o cumparase. Baiatul a mai bagat putini bani ca sa o restaureze si gata... :)

Volkswagen Golf VI R20T?


Stim cu totii ca Volkwagen nu va mai scoate versiunea R32 pentru Golf VI, dar cu totii asteptam un echivalent. Ei bine se pare ca va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare si se va numi VW Golf R20 sau R20T. Probabil va avea in jur de 270 cai putere, fiind dotat cu motorul de 2 Litri Turbo FSI. Deocamdata zvonuri... mai avem de asteptat cateva zile bune pana la lansarea modelului la Geneva...

Tuesday, February 03, 2009

Cum sa iti alegi scoala de soferi?

Tin minte ca atunci cand m-am hotarat sa fac scoala de soferi aveam o groaza de dileme: pe care sa o aleg, cum, in functie de ce criterii? Am umblat prin oras pe la scolile de soferi sa adun informatii referitoare de preturi, disponibilitati, etc. Ei bine, zilele astea am dat peste un site foarte util: Scoala de Soferi. Am gasit acolo tot felul de informatii despre scolile de soferi, detalii de contact, preturi, etc... Un singur lucru mi s-ar parea foarte util si pare a lipsi: posibilitatea de a adauga comentarii sau ratinguri de catre utilizatori pentru fiecare scoala de soferi in parte...