Tuesday, January 20, 2009

Bomba: S-a aflat cine este Stig


Stire soc imi vine azi pe messenger: celebrul The Stig din emisiunea Top Gear produsa de BBC si-a dezvaluit identitatea, de fapt a fost "demascat". Se pare ca Stig este Este pilotul Ben Collins, concurent in Nascar si Le Mans, campionatul de Turisme si Formula 3. In prima faza niste muncitori care lucrau la casa pilotului au descoperit in una din camere celebrul costum alb, insa acesta a negat totul... Acum pilotul s-ar fi laudat unui proprietar de galerie de arta din Bristol... Ce urmeaza? E simplu: Collins va fi dat afara si Top Gear va aduce un nou Stig, probabil cu un combinezon de alta culoare :)

Friday, January 16, 2009

La ce sunt bune masinile de teren?

Da, masinile de teren sunt bune si la alte lucruri decat la a face figuratie in fata localurilor de fitze, oprite pe banda 1 si paralizand circulatia. Sunt bune si la un fel de sport, mai degraba la un fel de pasiune a unor oameni care stiu ce inseamna placerea de a-ti struni bolidul pe drumuri accidentate de munte, care iubesc offroad-ul... Uitandu-ma la filmuletul de mai jos ma gandeam: oare fitzosii cu Q7 s-ar descurca pe asa traseu? :D





Tuesday, January 13, 2009

Audi A7 prezentat la Salonul de la Detroit

Un mic cadou pentru fanii Volkswagen si Audi... cateva imagini cu viitorul Audi A7, prezentat in premiera la Salonul Auto de la Detroit:







Monday, January 05, 2009

Radio prin internet in masina


Blaupunkt si miRoamer au anuntat ca vor lansa primul radio-receiver bazat pe internet. Astfel conducatorii auto vor putea asculta orice post de radio care se transmite prin internet in masina. Cele doua companii nu au dezvaluit insa cum se va face receptia...

Tuning Logan


Ce faci cand ai o masina cumparata din banii lu' tata la care nu ii merge bine nici macar dezaburirea, la care contactele de la stopurile din spate se strica la orice hop, la care se duc planetarele dupa 60.000 de km si pe care daca o speli iarna risti sa nu o mai poti deschide? Ei bine ii faci tuning. Ii schimbi stopurile si ii pui unele clare, ultima moda in materie de coca-tuning.

Astfel tunat Loganul nepretuit, vei putea de te infigi, sa tai calea, sa depasesti pe linie continua si sa intri pe contrasens fara probleme. Esti jmeker si ai Logan tunat.

Friday, January 02, 2009

Cimpanzeii lor sunt mai buni decat ai nostri

Se pare ca cimpanzeii japonezilor prind mult mai repede tainele manuirii vehiculelor si stiu ce inseamna prudenta, mult mai repede decat sutele de cimpanzei de pe soselele noastre... Au totusi cateva apucaturi comune (vezi secventa care incepe la secunda 51):