Sunday, November 30, 2008

Rossi testeaza monopostul Ferarri F2008


Rossi a facut cateva teste saptamana trecuta pe monopostul F2008 la Mugello. Si se pare ca a facut-o foarte bine. In prima zi recordul pe tur al lui Rossi a fost doar cu o secunda si jumatate mai slab decat timpul lui Kimi Raikkonen. Desi fanii si-ar dori un pilot italian pe Ferarri se pare ca Rossi nu va concura in Formula 1.

Friday, November 28, 2008

Scirocco R32 nu se va fabrica, in schimb VW lanseaza Scirocco R20T

Motorul de 3.2 litri benzina de pe Golf V nu va echipa si noul Scirocco, acesta va avea in schimb motorul de 2.0 litri turbo, de 265 de cai putere, care echipeaza Audi S3.

Saturday, November 15, 2008

Ford Fiesta Sedan


Poza spion - facute in China

Thursday, November 06, 2008

Omul care a manufacturat un Lamborghini are probleme


Va amintiti de americanul care a construit de mana un Lamborghini? Ei bine, omul are probleme... cu factura pentru hosting-ul site-ului pe care si-a publicat proiectul "Lamborghini". Se pare ca site-ul cu pricina a avut atatia vizitatori, incat omul nu prea mai isi permite sa plateasca traficul enorm.

BatSmart - cel mai urat Smart ever

De parca nu era suficient de urat si fara nici un fel de tuning... cineva s-a gandit sa tuneze putin Smartu si sa il impopotzoneze ca precum se impopotzoneaza o pitzipoanca de Bamboo... Si uite ce a iesit:

Masini de gagici




Esti gagica? Te intretine? Arata-i la barosanu pozele astea si spune-i ca o vrei! Daca te intreaba ce-i, spune-i ca-i Volkswagen up! E asa de frumusica incat nici nu mai trebuie tunata.

Wednesday, November 05, 2008

Super CC Performance Concept & Jetta TDI Cup Edition Street Concept

Esti fan Jetta, Passat sau Passat CC? Excita-ti ochii cu pozele astea:



O poza


Hamilton, la McLaren Technical Center din UK - receptia in cinstea campionului

sursa

Monday, November 03, 2008

Una de campanie


Ca tot au venit alegerile americanilor peste noi, va prezint o masina de care multi europeni n-au auzit in viata lor. Se numeste Saturn, e o masina modesta care insa se vinde foarte bine in State. Multi americani o cumpara fara sa se preocupe ce dotari are sau ce se ascunde sub capota. Motivatia lor e ca dau un pret corect pe masina asta si ca nu sunt furati de tot felul de dealeri. (da, se intampla si la ei foarte des).

Tuning evacuare

Credeti ca le-ati vazut pe toate in materie de tuning? Ei bine, pe asta cred ca nu ati vazut-o. E cea mai nasoala teava de esapament pe care am vazut-o in viata mea... Si vine de la japonezi :D

Doi campioni de istorie

Lewis Hamilton - campion mondial de Formula 1, cel mai tanar din istorie, la al doilea sezon in circuit...

Sebastien Loeb - primul pilot din World Rally Championship care a castigat 5 titluri consecutive din istorie.

Saturday, November 01, 2008

Ce ascunde o cheie de Aston Martin?


Ce se ascunde sub pielea scumpa care acopera o cheie de Aston Martin? O sigla Volvo :D. Si nu una mica, desenata sau accidentala, ci una decorata frumos, asa cum ii sta bine unei chei de masini Volvo, o marca ce se respecta. Din pacate nu asta vrea sa vada un posesor de o masina de 120.000 de dolari :D