Friday, November 30, 2007

Cauciucuri de iarna

De cateva ore ninge puternic in Cluj si utilajele de dezapezire nu reusesc sa indeparteze stratul de zapada. Am dat o tura prin centru si mi s-a facut mila de cei care nu au cauciucuri de iarna. Patineaza intr-o veselie si la franare danseaza masina de zici ca asculta Lambada. Acum m-am lamurit si eu ca totusi e nevoie de cauciucuri de iarna si in oras si ca merita investitia...

Thursday, November 29, 2007

UE va forta Guvernul Romaniei sa returneze taxa de prima inmatriculare

Uniunea Europeana face presiuni tot mai mari pentru modificarea legislatiei astfel incat taxa de prima inmatriculare sa fie scoasa si mai mult decat atat Guvernul sa returneze taxa de prima inmatriculare platita de cei care si-au inmatriculat masinile pe parcursul acestui an.

Vezi stirea

Monday, November 26, 2007

Vreau masina

Visez si eu... am tot vazut reclama la noul Subaru Impreza... si mi-a facut pofta. Am inceput sa pun bani la ciorap si sper ca in 2 ani sa reusesc o achizitie. :D

Baba cu volanul

... sau lada cu volan pe dreapta vs solenza ...

Thursday, November 15, 2007

Cel mai tare site de tuning

Va aduc in atentie cel mai tare site de tuning romanesc: www.prostreetromania.ro . Baietii sunt mai tari decat borat. Gasiti niste filmulete cu Dacia si Lada tunate, cateva gagici misto si parodie la greu:

Wednesday, November 14, 2007

Curse de masini... teleghidate

Curse de masini teleghidate... pe circuit. Super spectaculoase, cu drifturi, depasiri si tot ce iti doresti de la o cursa de masini.

Tuesday, November 13, 2007

Sunday, November 11, 2007

Maybach Exelero - probabil cea mai scumpa masina din lume

Maybach Exelero - masina de 8 milioane de dolari!!!


Saturday, November 10, 2007

Pilot Automat

Pilot automat pentru parcare cu senzori pe BMW

Logan S2000 Raly

Secvente din raliu cu Logan S2000

Thursday, November 08, 2007

Programul Rabla - tura 3

Programul "Rabla", tura a III-a se desfasoara intre 13 noiembrie si 12 decembrie 2007. Pe site-ul AFM (Administratia Fondului pentru Mediu) gasiti comunicatul de presa care cuprinde si lista cu dealerii de autoturisme care participa la program.